Keeping record of documentation, and conducting marketing and sales activities with full transparency

We administer online registration of every guest to appropriate authorities and in accordance with legal procedure, take care of invoicing and keep all the books prescribed by the Law on the rent.

The service of welcoming and seeing off the guests and taking care of their satisfaction during the stay

Reception of guests includes their welcoming, assistance with accommodation, providing important and useful information that the customer needs to know, and recommendations of good restaurants, special excursions etc.

Preparation, maintenance and cleaning of the property for rent

We prepare your property for the guests and provide professional cleaning, with a focus on quality.

Property Management Zagreb team

We are a family owned company specialized in real estate business

member image
Carmen Nežić, bacc.oec. Tourism Management
member image
Doria Nežić, Bachelor of International Relations
member image
Diana Makarić, Master of Economics

PROPERTIES TAKEN CARE OF BY OUR COMPANY IN ZAGREB

Apartment Penelope

Apartment Penelope Zagreb

Apartment Homeaway

Apartment Homeaway - Zagreb

APARTMENT NOEMI

Check out properties we take care of in Dubrovnik area!

WHAT OUR CLIENTS SAY ABOUT US

Veliko mi je zadovoljstvo dati vam preporuku za gđu Dianu Makarić, menadžera za iznajmljivanje i upravljanje nekretnina u turističke svrhe. Imali smo zadovoljstvo godinu dana raditi sa gđom Makarić. Tokom njenog rada za nas su nas njene sposobnosti ugodno iznenadile.

Njena nevjerovatna prilagodljivost sa gostima je nadmašila naša očekvanja. Njena sposobnost da zna šta gosti žele, prije nego joj kažu, omogućila je gostima osjećaj udobnosti u suradnje s njom. Njena fleksibilnost joj također omogućuje da mijenja taktiku ukoliko gost izrazi nezadovoljstvo. Gđa Makarić je uspijela goste, koji su bili na ivici da odustanu od smještaja , uvjeriti da ne odustanu i dapače usjela je goste pridobiti da su na odlasku izrazili njihovo oduševljenje sa smještajem i pruženom uslugom. Njena odlična konekcija sa ljudima omogućila joj je da zadovolji potrebe gosti iznad svakog očekivanja.

Mnogo je gostiju bilo zadovoljno zahvaljujući gđe Makarić, prepoznali su njen trud i napore te su nam i našem apartmanu njihove recenzije i ocjene donijele nagradu Booking.com-a Guest Review Award za 2016 i ocjenu 9.5/10.

Sposobnosti, prilagodljivost i predanost gđe Makarić je čini odličnim menadžerom za sve privatne iznajmljivače. Nemamo niti malo sumnji da ćete biti iznimno zadovoljni kada joj prepustite vođenje Vaše nekretnine.

Presretni smo što smo našli takvu profesionalku poput gđe Makarić, koja je odgovorna, koja brine o našoj nekretnini kao vlastitoj, te se nadamo i dalje dugoj i uspješnoj suradnji.
Srdačno preporučujemo gđu Makarić . Siguran sam da ćete uveliko biti zadovoljni njenim radom i osobnošću. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za ovu preporuku slobodno me kontaktirajte na broj telefona +385 98 243847 i rado ću odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Oleg Stojić, owner Laura Apartment Dubrovnik

Izrazito mi je zadovoljstvo dati preporuku za gđu. Dianu Makarić. Gđa. Makarić preuzela je obvezu iznajmljivanja i održavanja moje nekretnine u Dubrovniku, Guest house Cittadella.
Gospođu Dianu poznajem tek nešto više od godinu dana ali dovoljno da mogu potvrditi vrlo uspješnu i vjerujem dugogodišnju suradnju.

Prilikom preuzimanja nekretnine gđa. Diana je vrlo uspješno preuzela zahtjevne poslovne oko pripreme objekta na način da u potpunosti bude spremna za iznajmljivanje popravkom oštećenja u objektu a moram naglasiti da se tu radilo o organizaciji građevinskih, električnih i ostalih poslova koje zahtijevaju dodatni angažman oko dovođenja i nadgledanja radnika koje vrše popravke. Već se tu gđa Diana pokazala kao vrlo snalažljiva, profesionalna, samostalna osoba izraženih komunikacijskih vještina koja uspješno savladava zahtjevne poslovne zadatke.

Vrlo je predana, organizirana i temeljita u poslovima oko dogovorenih obveza kao što su praćenja rezervacija gostiju te komunikacija s istim, pripreme objekta za prijem gostiju u smislu profesionalnog čišćenja, pranja/ peglanja posteljine, prihvata i otpraćaj gostiju, naplate boravka gosta…

Vrlo je ugodna, susretljiva i ljubazna osoba što u ovom poslu daje dodatna doprinos jer svojom osobnošću ostavlja veliki utisak na goste koje je spominju u recenzijama što je vidljivo portala u kojima se oglašava Guest house Cittadella te moram naglasiti da se visoke ocijene kuće uvelike vežu za nju osobno.

Gostu je dostupna, usudila bih se reći 24:00 sata, osobno ili telefonskim putem, daje im sve potrebne informacije i preporuke za restorane i izlete. Gosti vrlo često ostavljaju i osobne poruke/pisma zahvale na susretljivosti i ljubaznosti osobno gđi. Diani prilikom odlaska iz Dubrovnika.

Ustrajna je u želji da posao odradi na najbolji mogući način čime se iskazala na više razina, prema meni, prema gostima ali i prema samoj kući.
Mogu reći da je svakako ostavlja dojam da Cittadellu vodi kao svoju vlastitu nekretninu te joj dajem puno povjerenje za daljnju dugogodišnju i uspješnu suradnju.

Gđu. Dianu Makarić iskreno bih preporučila jer je izrazito pouzdana, predana poslu, profesionalna, osoba od potpunog povjerenja a i sigurna sam da će Vašoj nekretnini dati dodatan dašak osobnosti i dodatno ostaviti lijepa sjećanja na gosta koji boravi kod Vas. Takav dojam svakako ostavlja na moje/naše goste jer je njoj osim nekretnine koju vodi i gost vrlo bitan.
Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte na mail: ivna.misetic@gmail.com ili na 098/840-562.

Ivna Mišetić , owner Citadella Dubrovnik

Ovom prigodom bih želio izraziti svoje zadovoljstvo sa radom gđo.Diane Makarić.Ona je početkom ljeta 2017.godine preuzela obvezu iznajmljivanja i održavanja moje nekretnine u Dubrovniku i mogu samo reći da sam izrazito zadovoljan njezinom profesionalnošću i stručnošću.

Gospođu Makarić poznajem manje od godinu dana ali mogu sa sigurnošću reći da je vrlo predana, organizirana, pedantna i temeljita osoba.Mogu potvditi da je svoj posao vođenja našeg objekta Lucy’s View u Dubrovniku obavila sa izvanrednim rezultatima te je ostavila utisak na sve naše goste koji je spominju u recenzijama što je vidljivo na portalima u kojima se oglašava naš apartman.Našim gostima je uvijek dostupna i svi hvale njezin pristup i ljubaznost u komunikaciji.

Gđo.Makarić je ustrajna u želji da svoj posao odradi na najbolji mogući način čime se iskazala na više razina, prema meni, prema gostu i prema samom apartmanu.Nadam se našoj dugogodišnjoj suradnji jer je teško naći osobu kojoj ćete dati maksimalno povjerenje i biti sigurni da će posao odraditi onako kako bih ga i vi odradili.

Srdačno preporučujem gđo.Makarić jer sam siguran da ćete biti iznimno zadovoljni kao što sam i ja.Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj telefona +385995101242.

Zvonimir Škegro, owner Lucy's View Apartment Dubrovnik